пятница, 2 февраля 2018 г.

Tallinna Arbu Lasteaed tähistas Eesti sünnipäeva taliolümpiamängudega.


2.veebruaaril 2018.aastal toimusid Tallinna Arbu Lasteaias Eesti 100-ndale sünnipäevale pühendatud taliolümpiamängud, millest võtsid osa Liikuri, Ümera, Loitsu ja Arbu Lasteaia võistkonnad.
Lasteaia territooriumi kaunistasid sinised, mustad ja valged õhupallid.
Noored sportlased marssisid reipa marsimuusika saatel staadionile. Olümpialasi tervitas õppealajuhataja, kes soovis lastele spordiedu. Võistkondade kaptenid heiskasid koos lipu ning süütasid olümpiatule.
Spordipidu ei saanud läbi ka külalisteta – nendeks olid S.Kneippi filosoofia – tervisliku eluviisi viis sümbolit: vesi, ravimtaimed, tervislik toitumine, liikumine ja emotsioonid- Need viis tilgakest tutvustasid end lastele ning koos tehti soojendusvõimlemist. Seejärel sai iga võistkond kaardi, mille järgi liikus ta ühe tilga juurest teise tilga juurde. Lapsed pidid lahendama erinevaid ülesandeid, mis nõudsid lastelt kiirust, osavust ja meeskonnatööd. Näiteks pandi kokku rukkililleõis ja Eesti lipp.
Huvitavad võistlused S.Kneippi tilgakestega haarasid lapsi kaasa spordiseikluste maailma.
Pärast võistlusi kosutasid väikesed sportlased end sooja tee ja rõngikutega.
Olümpiamängud lõppesid osalejate austasustamisega – kõik lapsed said auhinnaks šokolaadimedali ja lasteaedadele jäi meeldivat üritust meenutama diplom.  
  





















Комментариев нет:

Отправить комментарий